Река Блато край град Костинброд

Грабнете още свежи идеи и информация за риболов около София като се абонирате за нашия канал.

Как се приготвихме за риболов по река Блато край град Костинброд:

 1. Мястото е с координати:

  вирче направено за помпа за поливане на нивите със зеле

 2. Метод на риболов

  на плувка 1 гр. с директна петица

 3. Захранка

  бял червей

 4. Стръв

  бял и торен червей

 5. Особености

  много високо ниво на водата и силно течение включително и покрай брега

 6. Резултат

  незадоволителен около 10 бабушки среден размер

 7. Оценка на излета от (1 – 10) на база на изпитаното удоволствие

  4

Съботното капо и информацията от един колега, че на р. Блато край с. Мрамор, рибата се пребива да кълве ме провокира да предприема неделна експедиция до там.


Познавам тази река от Опицвет до Костинброд, но почти нищо не знам за нея край Мрамор.


Водата беше много висока, местата които огледах не ми харесаха, започнаха да и идват много колеги, а и информацията от дошлите преди мен беше отчайваща.
За това реших, че ако ще се капотирам за втори път по-добре е да бъде на любимото ми място, а не тук. Обърнах и се запътих към Костинброд.


Днес съм сам и така ще е до пролетта. Павката го зазими и само информация за стабилен риболов и температури на 10 градуса, могатда го изкарат от вкъщи.


Тая мокра и шибана година ни провали всичките планове за посещения на нови места. Така, че ще ги оставим за догодина, ако американците, руснаците или дядо Господ ни оставят на мира и слънце.


Преди една седмица на това место водих един мой приятел и колега и той успя с късмета на новодошлия и майсторлък естествено да извади един клен 1,200 и още един към половинка.


Слава Богу днес се разминах с капото и макар и по-дребни от обичайно излизащите тук бабушки по около 150 – 200 гр., 10 –тината рибки ми стоплиха душичката. Интересното бе, че привечер когато обикновено се активизират рибите, нямах никакво кълване


Мисля си, че никакви провали, големи води или лошо време, могат да ме лишат от удоволствието на риболовния излет и общуването с природата.

https://www.youtube.com/watch?v=QDhK5AbkLzE
Последвайте ни още в

Харесва ли ви този излет?

Още информация за риболов около София